Dazzl 360 masă de călcat multifuncțională pret si pareri

  • de

    Cred ca sunt foarte putine persoane care adora sa calce, iar acest lucru nu este legat neaparat de faptul ca nu le-ar placea sa aiba hainele perfect aranjate pe ele ci pur si simplu pentru ca nu au stiut cum sa aleaga cea mai buna masa de calcat. Dazzl 360 îți propune un sistem patentat de călcare a rufelor, care te va ajuta să rezolvi mai rapid și mai eficient această sarcină. Placa de călcat Dazzl cu rotire la 360 de grade este un inlocuitor de succes pentru o masa de calcat clasica. Această placă de călcat revoluționară din made in Korea promite să facă călcarea mult mai rapida și mai usoara.

   Principala caracteristică a mesei de călcat Dazzl 360 este funcția de rotire la 360 de grade, motiv pentru care călcatul rufelor devine mai rapid, mai ușor, mai confortabil și mult mai sigur. Dacă până acum ți se părea dificilă călcarea rufelor, tocmai pentru că trebuia să întorci hainele de pe-o parte pe cealaltă, de cel puțin câteva ori, cu ajutorul Dazzl 360, lucrurile se simplifică. Suprafața de călcat are o formă aparte ce imită conturul corpului uman.Tot ce trebuie să faci este să așezi articolul vestimentar pe masă, il calci  pe o parte, apoi răsucești masa la 360 de grade și poți călca cu la fel de multă ușurință și pe cealata parte. Deci, în loc de a călca o parte a cămășii și apoi de a schimba îmbrăcămintea pentru a călca cealaltă parte, Dazzl 360 iti va permite sa rotesti întreaga placă.

      

    Dazzl 360 are un design ergonomic, fiind concepută pentru a-ți oferi o suprafață mult mai eficientă când vine vorba de călcarea rufelor. Partea superioară a mesei de călcat este la fel de lată ca zona umerilor unui om, motiv pentru care poți aranja mult mai simplu bluzele și cămășile pe aceasta, fiind foarte simplu să le calci. Cealaltă parte a mesei de călcat este dedicată călcării eficiente a pantalonilor și a fustelor. Mai mult decât atât, masa de călcat are un accesoriu detașabil, pe care il poți folosi pentru a călca cu mai multă ușurință diferite porțiuni ale hainelor tale, cum ar fi manșetele, reverul sau mânecile.

     Depozitarea și reutilizarea mesei de călcat este la fel de simpla, masa de calcat fiind un model compact care se strange dupa fiecare reutilizare. Piciorul din față este prevăzut cu două roti din cauciuc, astfel o poți muta și depozita ușor. Când nu ai nevoie de ea, o poți folosi pe post stander de haine, fiind un articol extrem de versatil. Dazzl 360 are un sistem patentat de control al înălțimii, pe 8 niveluri, așa că poți călca haine din orice poziție dorești, inclusiv stând pe scaun.

        

     Această placă de călcat revoluționară poate fi utilizată atât cu mana stanga cat si cu cea dreapta . Un coș rotativ la capăt vă ține fierul în siguranță și îl va împiedică să nu cadă chiar dacă muti bordul în jur.

Dazzl 360 vine însoțită de următoarele accesorii:

  • accesoriu detașabil pentru călcarea detaliilor: mânecă, rever, guler
  • cleme de fixare a pantalonilor pentru a presa perfect dungile
  • roți din cauciuc pentru deplasare ușoară
  • suport pivotant pentru fierul de călcat

   Se depoziteaza cu usurinta oriunde in casa, este o masa de calcat stabila si beneficiaza de sistem de reglare pe inaltime pe 8 nivele. De obicei modelele mai ieftine nu dispun de asa ceva, iar daca dispun, vin de obicei cu doua sau trei trepte in cel mai bun caz. O recomand tuturor, aceasta fiind si un element de decor care se va integra foarte bine in casa alaturi de celelalte elemente de mobilier. Este foarte usoara, practica si ocupa putin spatiu in camera.

Recomandare: 

        Masa de calcat Dazzl 360 este o achizitie reusita per total, care ma va ajuta de acum incolo la calcatul rufelor, pretul fiind un avantaj de luat in considerare: Verifica oferta pret

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

Imagini pentru Dazzl 360

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *