Minisistem audio portabil MYRIA MY2612 pret si specificatii tehnice

  • de

    Boxa portabila MYRIA MY2612 este cea mai buna modalitate de a avea melodiile tale preferate mereu la indemana. Muzica este o componentă importantă a societății umane, deci nu este de mirare că sistemele audio portabile au apărut încă de pe vreme când radioul era principală sursă de redare. MYRIA MY2612 nu este un sistem audio pretentios, dar pentru cei care doresc sa se orienteze catre o solutie de buget care sa prezinta numeroase avantaje, la o calitate audio decenta, acesta este o alegere potrivita. Daca ai chef de distractie, nu mai esti limitat acum de detaliul de a avea o sursa de alimentare, singura conditie fiind aceea de a avea in jurul tau o gasca petrecareata. Aceasta boxa este minunata oricand,  foloseste tehnologia bluetooth avand incorporat un adaptor pentru conectarea la orice dispozitiv cu functie de bluetooth si este alimentata  cu energie de la un acumulator intern care ii ofera si aceasta caracteristica de portabilitate. Modelul MYRIA MY2612 este echipat cu tehnologia bluetooth si functioneaza pe o distanta de pana la 10 m, permitandu-ti sa asculti muzica atat de pe smartphone cat si de pe tableta. Bateria este una de tip Lithium (4400 mAh) si poate fi reincarcata asemenea unui telefon mobil prin conectare la o priza obisnuita. Timpul necesar unei incarcari complete este de 5-6 ore iar autonomia de functionare este de aproximatv 8 ore.

       Forma sa specifica este una compacta, lucru care o face sa fie usor de transportat oriunde alaturi de tine. Materialele folosite in constructia sa sunt unele de foarte buna calitate, structura sa din plastic respecta intrutotul cee mai inalte standarde pentru o rezistenta sporita la o utilizare de lunga durata. Panoul de comanda este compus din mai multe butoane care va activa fiecare functie in parte, iar detaliile de volum si radio vor fi afisate pe ecranul LED din dotare. Pentru a anima atmosfera, poti conecta si un microfon, pentru a exersa la Karaoke. Functia Record iti permite sa inregistrezi toate exercitiile vocale pe care le vei face la microfon, pentru a avea arhiva proprie cu reusitele in materie de muzica.

      Sta foarte bine si la capitolul elemente de conectivitate, are suport card, USB, AUX si bluetooth. Dispune si de functie radio in banda de frecventa FM. Prinde foarte bine posturile in FM, cele nationale si regionale. Pentru control de la distanta vei primi impreuna cu aceasta si o telecomanda pentru accesarea rapida a functiilor din imedata apropiere a acesteia (5-6 metri arie receptie semnal). Odata facuta imperecherea dintre telefon si aceasta, conexiunea este una stabila, iar sunetul este redat excelent. Panoul de control îți oferă posibilități multiple de a controla boxa, luminile, conectivitatea și sursa muzicii: TV, DVD, PC, laptop, tabletă, mobil, MP3 player, etc. vizibile pe un display digital. Conexiunea Bluetooth îți oferă posibilitatea de a te mișca liber fără teamă ca te împiedici de cabluri și că o să întrerupi conexiunea sau poți selecta funcția Radio FM.

      Performantele audio nu sunt dintre cele mai extraordinare dar pentru o boxa portabila este destul de rezonabil. Binenteles nici sursa de curent nu ajuta in acest sens, alimentarea cu energie fiind limitata pentru o mai buna autonomie in timp. Puterea exprimata de aceasta este de 30 W RMS iar banda de frecventa in care opereaza este de 50-60 Hz. Avem de-a face cu mai multe difuzoare gândite să acopere frecvențele joase, medii și înalte, iar acest aspect promite o calitate audio superioară.

      Distorsiunile pot aparea in cazul in care vei asculta la volum maxim, dar cum spuneam se aude rezonabil la un volum moderat. La mine a tinut bateria aproximativ 3 zile la o utilizare de cateva ore pe zi, la volum mediu si conexiune prin Bluetooth plus radio FM. O recomand! Este usor de purtat oriunde dupa tine, greutatea sa fiind de aproximativ 6.5 Kg.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio entry level capabil sa redea un sunet foarte bun disponibil la cel mai bun pret al pietei: Verifica oferta pret

       Deasemenea profita zilele acestea de reducerile din cel mai mare magazin online si achizitioneaza boxa portabila MYRIA MY2612 la reducere de pret: Verifica pret redus

Minisistem audio portabil MYRIA MY2612, 30W, Bluetooth, USB, FM, negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *