Ventilator cu picior Daewoo DDV160 pret si specificatii tehnice

  • de

      Deoarece caldura din ultimul timp a devenit din ce in ce mai greu de suportat am cautat zilele acestea un ventilator de putere care sa pastreze in mare masura niste dimensiuni mai mici care sa il faca sa nu ocupe un spatiu mare in casa. O varianta inspirata de ventilator este modelul de aparat cu picior Daewoo DDV160 care este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport care plaseaza elicea la inaltime pentru a impinge astfel aerul pe o suprafata mai mare.

       In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Diametrul elicii este de 40 cm, fiind suficient de mare pentru a genera un curent de aer destul de consistent pentru ultima treapta de putere. 

       Are o putere de 42 W si se conecteaza direct la reteaua electrica. Panoul de comanda are un buton de oprit/pornit si alte trei butoane cu ajutorul carora poti seta viteza de functionare. Pentru a nu deranja acesta este dotat si cu functie oscilanta. Nivelul de zgomit se incadreaza in limitele normale ~ 51 dB.

 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio vremii neprielnice si care sa te racoreasca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Ventilator cu picior Daewoo DDV160, 42 W, 3 trepte de viteza, miscare oscilatorie, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *