Coasa electrica Steinhaus Start PRO-TR250 pret si specificatii tehnice

    Acum ca primavara a venit, odata cu aparitia primelor razelor de soare, firul ierbii incepe sa creasca pe alocuri depasind dimensiunea rigolelor de plantatie in spatiile verzi asa ca este nevoie de ajustari la cateva saptamani pentru cosmetizarea gazonului. Folosita pentru eliminarea ierburilor din gradina, chiar si in locurile greu accesibile precum colturi sau muchii, motocoasa este deosebit de utila pentru organizarea spatiilor verzi. Acestea prezinta un risc scazut de accidentari, comparativ cu alte unelte precum secere sau coase, iar randamentul este unul crescut. Steinhaus Start PRO-TR250 este alegerea perfecta daca urmaresti zilele acestea sa achizitionezi o coasa electrica de dimensiuni mai mici, pe care sa o utilizezi pentru a avea grija de spatiul verde din fata casei. Este complet diferita fata de un model profesionist, nu cantareste foarte mult si poate fi manevrata cu usurinta de oricine. Performantele sunt unele excelente in ideea in care o vei folosi doar personal, nefiind recomandata pentru o folosire intensa zi de zi, atunci fiind nevoie de un model mult mai profesionist. Coasa electrica Steinhaus Start PRO-TR250 este recomandata pentru tunderea gazonului si intretinerea gradinilor sau a parcelelor de mici dimensiuni.

    Aceasta foloseste un motor electric ce furnizeaza o putere de 250 W ce asigura un diametru de taiere de 220mm. Transmisia este asigurata de o tija din otel care este protejata de un tub de aluminiu. Alimentarea este electrica, cablul de alimentare care face racordul la reteaua locala avand o lungime de 3 m. Nivelul de zgomot este de 96 (dB) iar viteza maxima exprimata in rotatii pe minut este de 12000 rpm. 

    In partea superioara, se regaseste un maner care se poate regla in mai multe pozitii pentru a usura manuirea pe toata durata utilizarii. Nu cantareste mai mult de 1.3 Kg iar lungimea sa este undeva la 1010 mm. In pachetul comandat primesti 2×3 m de fir gata infasurat pe bobina acesteia.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazuta iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

       Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Coasa electrica Steinhaus Start PRO-TR250, 250 W, 22 cm