EMAG STOCK BUSTERS 17-19 APRILIE: Reducerile cele mai bune din sezon

        Cine a reusit sa mai puna deoparte o parte din bani si sa nu ii cheltuie toti pe vacante, acum are ocazia sa profite de cea mai noua campanie de reduceri de la eMag, intitulata Stock Busters, care anunta un discount la produsele vedeta de pana la 50%. Campania se va desfasura timp de 3 zile, incepand cu 17 aprilie, maine de la prima ora (de regula 7 dimineata) si se va termina pe 19 aprilie. 

       Reducerile care se vor aplica produselor disponibile in catalog vor fi de pana la 50% si include mai multe categorii de produse printre care: IT&Mobile; TV, Foto & Electronice; Electrocasnice; Ingrijire personala si parfumuri; Copii & Jucarii; Carti, Media & Sport; Casa & Petshop; Bricolaj.

       Sfatul meu e sa verifici din seara asta produsele si reducerile existente pe site si sa faci lista de cumparaturi din timp ca maine dimineata sa actionezi rapid deoarece stocurile sunt limitate iar cele mai bune oferte vor fi si primele care se vor epuiza inca de la primele ore.

       Ca si in campaniile trecute, cele mai importante reduceri le veti gasi la urmatoarele produse:

  Telefoane mobile la reducere

  Laptopuri la reducere

  Electrocasnice la reducere

  Articole sport si vestimentatie la reducere

          Sfatul meu e sa verifici din timp preturile produselor de pe site pentru a fi sigur ca ai prins cea mai buna reducere. Alte reduceri gasiti si in sectiunea resigilate aici

Imagini pentru emag stock busters

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *