Televizor LED Orion T28D pret si specificatii tehnice

  • de

    Orion T28D este un televizor modern din noua generatie ce utilizeaza tehnologie LED pentru a afisa pe ecranul sau de 70 cm, imagini foarte bine conturate la o rezolutie HD. Chiar daca nu este un model prea rasunator din punct de vedere al brandului, se bucura de succes mai ales ca poate fi achizitionat la un pret destul de accesibil. Ca design, am remarcat ramele subtiri ce permit astfel pozitionarea acestuia chiar si pe un suport de perete, este finut, constructia sa avand la baza materiale din plastic foarte bine finisate. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Nu beneficiaza de interfata smart, modelul fiind unul clasic cu functii ce pot fi totusi accesate de la distanta prin utilizarea telecomenzii din dotarea sa. Cele doua picioruse pozitionate in mod simetric ii ofera acestuia o buna fixare pe orice suprafata. 

    Suprafata ecranului este una plata, imaginile se disting foarte bine indiferent de unghiul in care privesti iar in caz de lumina puternica din exterior, la fel putem spune ca avem parte de o vizibilitate buna din partea imaginilor transmise. cei 70 cm, cat masoara display-ul, il recomanda ca fiind o solutie viabila in special pentru camerele mai mici in suprafata, dar nu ar trebui sa excluzi alegerea acestuia si pentru un living.

    Timpul de raspuns este o alta variabila importanta de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un televizor, acesta dand rata de refresh in cazul imaginilor ce vor fi afisate pe ecran. Un timp de raspuns mai mic semnifica faptul ca televizorul este capabil sa aduca in fata ta mai multa informatie, iar modul in care imaginile se succed sa fie unul lin astfel incat miscarile sa fie unele cat mai naturale. Un timp de raspuns bun va fi unul cu o valoare sub 9 ms, in cazul de fata Orion T28D beneficiaza de o valoare de 6.5 ms. Un unghi de vizibilitate este o alta conditie importanta ce trebuie respectata, in cazul lui Orion T28D aceasta valoare ajunge undeva la 178 de grade, chiar foarte bine si acest aspect. Luminozitatea oferita de ecranul de 70 cm ajunge la 230 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia.

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  care livreaza impreuna o putere de 16 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, iesire VGA, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+.

       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Consumul energetic raportat in decursul functionarii nu va influenta foarte mult factura de curent, acesta avand o putere consumata de numai 36 W.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *