Televizor LED Orion T19D pret si specificatii tehnice

  • de

     Orion T19D este un televizor LED de mici dimensiuni ce dispune de un display ce masoara in diagonala 47 cm, fiind ideal pentru o camera mai mica sau pentru bucatarie. Face parte din gama 2017, avand in dotare tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate. Faptul ca este atat de mic, il vei putea folosi si ca monitor mai ales ca beneficiaza de porturi speciale de conexiune, HDMI si VGA. Deasemenea pentru o vizibilitate cat mai buna in camera, il poti ilstala pe un suport de perete de tip VESA. 

     Display-ul de dimensiune 47 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 160 cd cu un timp de raspuns de 6.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc. La fel de important, sunetul este unul stereo, disponibil prin intermediul a doua boxe pozitionate simetric, ce beneficiaza de o putere la iesire de 6W.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Telecomnda permite schimbarea posturilor tv rapid, de la o distanta de pana la 7-8 metri. Modul de utilizare este intuitiv, functiile sale nefiind unele foarte avansate permitand reglarea imaginii, sunetului sau caracteristici de receptie a posturilor tv.

     La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:
 

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de mici dimensiuni, cu o imagine buna la un pret accesibil: Verifica oferta pret

Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *