Scaun de birou ergonomic Kring Adelle pret si specificatii de design

  • de

   Munca este foarte importanta, dar la fel de important este si adoptarea unei pozitii corecte la birou, iar daca faci parte din randul persoanelor care petrec mult timp stand in fata unui calculator, e cazul sa iei atitudine si sa iti schimbi scaunul cu un model ergonomic, asa cum este si Kring Adelle. Acesta se remarca si prin forma sa compacta, ce iti va permite sa nu ocupi astfel toata suprafata casei, caracterizat prin urmatoarele dimensiuni: latme 60 cm, diametru 60 cm si inaltime 101 – 111 cm. 

    Sezutul este prevazut cu burete tapitat din material textil de buna calitate in timp ce spatarul ergonomic al scaunului Kring Adelle are un design unic, format dintr-un mesh de calitate superioara, ce lasa corpul sa respire. De asemenea, ergomonia acestuia ajuta coloana sa stea in forma potrivita, in acest fel evitand problemele de sanatate. Sezutul scaunului este reglabil pe inaltime iar spatarul are un sistem de reglare si blocare a unghiului de inclinare pentru mai multa stabilitate si control.

       Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Spatarul reglabil optimizeaza contactul cu zona spatelui / zona lombara, oferind astfel o pozitie confortabila utilizatorului. Materialele de constructie implica in mare plastic, cu o calitate destul de buna incat sa reziste o perioada destul de buna. 

       Il recomand tuturor indiferent de statura proprie, deoarece multiplele sisteme de reglare iti permit sa beneficiezi de tot confortul necesar. Are si un sistem de amortzare cu acoperitoare din plastic care ii permite acestuia sa raspunda corespunzator in cazul unei sarcini mai mari. Sistemul de deplasare format din 5 roti ii permite acestuia sa fie manevrat cu usurinta, astfel ca cele 14.1 Kg cat cantareste nu vor fi mare problema. Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 100 Kg.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Adelle este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Scaun de birou ergonomic Kring Adelle, Mesh, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *