Masinuta electrica pentru copii M-Toys Mercedes-Benz ML350 pret si specificatii

Last updated on aprilie 9th, 2021 at 11:11 am

      M-Toys ofera parintilor, o idee excelenta pentru un cadoul celui mic, o masina ce poate fi controlata cu ajutorul unei telecomenzi sau autonom, Mercedes-Benz ML350, ce respecta in mare proportii, designul uneia din lumea reala, doar ca de data aceasta pentru copii. Masinuta electrica pentru copii, cu telecomanda, Mercedes-Benz ML350 ii va oferi copilului tau momente de neuitat alaturi de prietenii lui. E simplu, incarci bateriile, pui contactul, pornesti masinuta si distractia poate incepe. Viteza in linie dreapta, viraje, franari, manevre cu spatele, orice este posibil cu masinuta electrica Mercedes-Benz ML350. Orice ati face distractia este asigurata oricum.

Masinuta electrica cu telecomanda pentru copii, Mappy, Mercedes Benz ML350, Rosu

     Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, ai posibilitatea sa controlezi masinuta prin telecomanda inclusa. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA fiecare, ce nu sunt incluse. Greutatea maxima admisa pentru aceasta este de maxim 25 Kg.

     Masina este inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 6V/4Ah (total 12V/8Ah), cate unul pe fiecare roata spate. Timp de functionare rezonabil – pana la 1 – 1,5 ore pentru o singura incarcare a bateriilor iar incarcatorul este inclus in pachet. O incarcare completa a bateriilor are loc in 8 – 12 ore.

     Este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului si lumini cu LED-uri. Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (2 viteze: 1.5 – 3.5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii. Pornirea masinii se face prin actionarea butonului de Start-Stop, situat in zona imediat apropiata a volanului. Masina are in dotare si un schimbator de viteze, pentru a copia cat mai fidel functiile uneia reale, cat mai bine, doar ca este nefunctional. Viteza este marita in functie de presiunea care este pusa pe pedala. Functionarea sa este acompaniata de sunete ce simuleaza functionarea unui motor obisnuit de masina, claxon, sau frana. 

    Este o masina frumoasa, atractiva pentru copii, usor de manevrat, bateria are autonomie mare, este excelenta! Usor de controlat, aceasta masoara in dimensiune 95 cm X 60 cm X 52 cm, avand o greutate de 14.5 Kg.

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

        Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret

 

Masinuta electrica cu telecomanda pentru copii, Mappy, Mercedes Benz ML350, Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>