Ceas pentru barbati Jean Paul Gaultier 8504406 – Review si specificatii tehnice

     Adauga o nota aparte vestimentatiei tale cu ajutorul unui ceas din colectia 2017 a lui Jean Paul Gaultier un cunoscut al model, in domeniul parfumurilor si ceasurilor. Jean Paul Gaultier 8504406 este un ceas modern care se potriveste oricarei tinute casual, cu un cadran care va expune in fata ta ora exacta de fiecare data, care se aseamana cu modelele aparute in perioada interbelica, atunci cand trendul cifrelor romane a fost luat de cele numerice. Carcasa in forma de gri hematit este una rezistenta, iar acest lucru este subliniat de armura zimtata care incadreaza cadranul din Quartz. 

    Ca functii, acest ceas va afisa date indicative referitor la ora si minut cu ajutorul celor doua limbi prezente in zona ecranului. Cureaua care fixeaza acest la mana are o forma placuta la vedere, este de cunoare albastru inchis, iar modul cum aceasta este prinsa de cadran, prin intermediul a doua suruburi de mici dimensiuni, ne duce cu gandul la faptul ca avem in fata un dispozitiv cu o constructie foarte rezistenta.

     Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 10 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 3 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

 

Ceas pentru barbati Jean Paul Gaultier 8504406