Ceas barbatesc Michael Fellini 1088 pret si specificatii tehnice

       Cu ceasul barbatesc Michael Fellini 1088 cu siguranta vei iesi din anonimat inca de la prima purtare, un dispozitiv exact, elegant care se va potrivi oricarei tinute fie ea business sau sport. Cureaua este realizata din piele naturala de culoare maro inchis si are un aspect mat avand o latime de 22 mm atat incat sa nu te incomodeze in activitatile din timpul zilei.

     Carcasa ceasului din otel inoxidabil este rotunda si are un diametru de 40 mm avand un mecanism ce actioneaza ceasul de tip Quartz. Finisajul carcasei este lucios si este de culoare negru. Printre functiile disponibile acestui model, vei regasi afisarea zilei din saptamana, ora si data.

      Geamul de deasupra mecanismului cu limbi aratatoare este din cristal mineral si rezista chiar si la apa pana la adancimi de 10 metri unde presiunea exercitata nu este mai mare de 3 atmosfere.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui ceas elegant de firma care sa se impuna de la prima folosire in tinuta dumneavoastra: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret zilele acestea avand un discount semnificativ valabil pentru comenzile online: Verifica pret redus

 

Michael Fellini, Ceas quartz cu o curea de piele, Negru