Ventilator de birou Mesko MS 7310 – Review si pareri

  • de

      Un ventilator de birou asa cum este si Mesko MS 7310 este optiunea ideala pentru a te bucura de un indice de confort termic optim atunci cand afara este foarte cald. Acesta poate fi folosit fara probleme intr-un spatiu de tip birou asigurand astfel un mediu prielnic lucrului. Avantajul unui astfel de produs il consta dimensiunea sa mai redusa si faptul ca se poate aseza pe orice birou.

      Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin. Aparatul are un design clasic de culoare alb cu insertii de culoare albastru avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului avand diametrul de 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putandu-se manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. 

     Aerul rece poate fi reglat de acum sa bata in directia pe care o doresti tu, functia de oscilatie regleaza modul cum aerul va fi distribuit in camera, oscilant, in directia sus sau in jos pe pozitie fixa.

      Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale ~ 45 dB.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Ventilator de birou Mesko MS 7310, 45 W, 40 cm diametru, 3 trepte de viteza, functie de oscilare, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *