Ventilator de birou Adler AD 7303 – Review si pareri

  • de

     E vara si e cald asa ca cea mai ieftina solutie pentru a mai racori un pic atmosfera e sa achizitionezi un ventilator, asa cum este si modelul de birou Adler AD 7303. Este usor de instalat, nu ocupa spatiu foarte mare si se poate pozitiona si pe birou, miscarea de ventilare fiind oscilanta pe tot parcursul functionarii sale.

      Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin. Aparatul are un design clasic de culoare alb cu insertii de culoare albastru avand o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului avand diametrul de 30 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putandu-se manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. 

      Timpul de lucru il poti stabili cu ajutorul unui timer reglabil instalat in zona panoului de comanda. Aerul rece poate fi reglat de acum sa bata in directia pe care o doresti tu, functia de oscilatie regleaza modul cum aerul va fi distribuit in camera, oscilant, in directia sus sau in jos pe pozitie fixa.

      Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 45 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale ~ 53 dB.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

Ventilator de birou Adler AD 7303, 45 W, 30 cm diametru, 3 trepte de viteza, functie de oscilare, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *