Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM2000 pret si specificatii tehnice

  • de

       Televizorul LED Star-Light 24DM2000 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv Tv performant aparut in anul 2016 dotat cu suficiente functii si tehnologii capabile sa redea imagini de calitate pe un ecran de dimensiuni medii respectiv 60 cm. Este un model usor de utilizat, nu are interfata Smart, un televizor accesibil cu diagonala redusa, excelent pentru o camera de apartament, bucatarie.  Faptul ca are o dimensiune redusa, il face pe acesta sa poata fi utilizat si ca monitor aditional, pentru laptop sau unitate PC, experienta in gameplay fiind una excelenta.

      Sistemul de prindere din spate dar si greutatea sa aproape insignifianta il face pe acesta sa fie usor de montat si pe un suport TV de perete care va oferi avantajul unui unghi de vizualizare mult mai larg.

Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM2000, HD Ready

       Star-Light 24DM2000 este un televizor ultra slim cu ecran HD ce suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli cu o luminozitate ecran de 220 cd/mp si un timp de raspuns de 8.5 ms. Imaginile sunt vii, colorate bine saturate, trecerea de la un cadru la altul fiind insesizabil avand caracteristici demne de un televizor mult mai scump. Unghiul de vizibilitate este foarte bun chiar si in conditii de luminozitate mare. 

       Accesul la functiile de baza dar si schimbarea posturilor se face cu ajutorul telecomenzii din dotare, care beneficiaza de o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Meniul usor configurabil este disponibil si in limba romana. Televizorul poseda tunner DVB-T/C, compatibil cu normele de transmisie europene, o garantie in plus ca nu vei avea probleme in receptionarea tuturor posturilor tv.

       Pe partea audio televizorul incorporeaza un sistem audio stereo format din doua difuzoare de 2 x 3 W ce ofera un sunet clar fara distorsiuni de cea mai buna calitate. 

       Televizorul Star-Light 24DM2000 este deasemenea dotat cu un player media incorporat ce poate reda continut multimedia: muzica, filme si poze. Pe partea de conexiuni acesta este dotat cu 1 port HDMI, iesire audio, slot CI+, USB 2.0, VGA, SCART, si cablu coaxial. Slotul CI+ este si el prezent. Consumul nominal in timpul functionarii sale este de doar 55 W.  

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM2000, HD Ready

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *