Espressor Heinner HEM-1100BK pret si specificatii tehnice

  • de

    Heinner HEM-1100BK este un espressor cu un aspect inedit, care urmareste detaliile retro, un model care se va potrivi perfect in cazul unei case care doreste sa ofere functionalitati moderne dar in acelasi timp sa respecte anumite conditii de design. Arata foarte bine ca aspect, este de culoare negru si ofera multiple functionalitati pentru prepararea bauturilor energizante pe baza de cafea.

     Timmer-ul, zona de comanda si elementul de dozare, sunt toate manuale, singurul lucru automatizat fiind prepararea alimentara a cafelei la interior. Heinner HEM-1100BK se alimenteaza cu cafea macinata si este capabil sa prepare cafea simpla, espresso si cappuccino.

    Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca.

     Puterea maxima exprimata de acesta de 1100 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 1 litru. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Espressor manual Heinner HEM-1100BK, 1100 W, 1 L, 15 bari, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *