Espressor manual Zass ZEM 04 pret si specificatii tehnice

  • de

     Zass ZEM 04 este alegerea perfecta in cazul in care urmaresti sa iti achizitionezi un espressor de cafea, care sa te rasfate in fiecare dimineata cu cea mai buna cafea, preparata intr-un mod profesionist. Zass ZEM 04 este un espressor destul de compact, foarte bine construit, care raspunde cu succes celor mai exigente. Arata foarte bine ca aspect, este de culoare gri si ofera multiple functionalitati pentru prepararea bauturilor energizante pe baza de cafea.

     Partea de comanda este manuala si vine dotata cu mai multe comutatoare pentru urmatoarele functii: comutator pornit/oprit/abur si indicator luminos pentru fiecare functie activa.

     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca.

     Puterea maxima exprimata de acesta de 850 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 1.6 litri. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Espressor manual Zass ZEM 04, 850W, 15 bari, 2 portfiltre

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *