Espressor manual Saeco Poemia HD8425/19 pret si specificatii tehnice

  • de

      Saeco Poemia HD8425/19 este un espressor manual, excelent pentru prepararea cafelei acasa, un model perfect pentru a fi folosit de intreaga familie. Este alegerea perfecta daca doresti sa iti prepari cafeaua singur acasa, in mod natural, o alternativa foarte buna la aparatele de cafea din oras care folosesc in general prafuri ca inlocuitor de cafea. 

    Arata foarte bine si ca design exterior, un aparat construit din materiale de calitate, foarte bine finisate, care vor face ca acesta sa se incadreze perfect intr-o bucatarie moderna, cu multiple functionalitati. Imi place sa il folosesc dimineata mai ales ca timpul de preparare este unul scurt, de doar cateva secunde, iar pentru fiecare functie care o executa acesta vine dotat cu becuri LED de semnalizare.

     Dispozitivul de dozare permite alimentarea in acelasi timp a doua cani de cafea, un lucru esential daca ai primit acasa vizitatori si doresti sa servesti cafea cat mai repede pentru toata lumea. Sistemul de dozare este unul manual, astfel ca trebuie ca tu utilizatorul sa participi in manevrarea dispenserului. 

     Partea de comanda este manuala si vine dotata cu mai multe comutatoare pentru urmatoarele functii: comutator pornit/oprit/abur si indicator luminos pentru fiecare functie activa. 

     Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. Presiunea ridicata asigura intotdeauna extragerea completa a intregii arome a cafelei macinate. Alimentarea se face cu cafea boabe sau cafea macinata.

     Puterea maxima exprimata de acesta de 950 W va face ca prepararea cafelei dorite sa nu dureze mai mult de cateva secunde. Rezervorul de alimentare apa are capacitatea de 1.25 litri. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.

    Plita cu functie mentinere cald, va pastra cafeaua la o temperatura optima pentru mai mult timp, cu acelasi gust a uneia proaspat facuta.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Espressor manual Saeco Poemia HD8425/19, 950W, 15 bar, 1.25l, Negru/Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *