Masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2 pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de spalat rufe este un electrocasnic destul de important in casa noastra, asa ca daca iti doresti si tu una noua, care sa corespunda ca marime, consum energetic sau tehnologie atunci e cazul sa iti indrepti atentia catre Beko WKY71233LSYB2. Aceasta este un model deosebit, cu un design modern de culoare metalizat si consum prietenos, potrivita pentru orice casa.

      Masina arata bine ca design, este compacta, si vine dotata cu o multime de elemente grafice care sa faciliteze utilizarea acesteia cu usurinta. Panoul de comanda are in componeta si un display LCD care va permite urmarirea programelor in desfasurare, timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat dar si optiunile active pentru modul de lucru ales. Pentru a o incadra in spatiul casei tale va trebui sa tii cont de urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 45 cm.

      Din punct de vedere tehnic, masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2 se prezinta astfel, are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg pentru care foloseste o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Va fi suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Accesul la interior se face rapid din partea frontala gratie hubloului cu deschidere larga de pana la 170 de grade.

      Poti spune ca masina de spalat Beko este si economica, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A+++, pentru care are un consum energetic de 173 kW/an si de 10500 de litri apa in decursul unui an.

      Numarul de programe variate din grila sa, 15 la numar, reprezinta un alt atuu de care va trebui sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi o masina de spalat bine pregatita pentru orice situatie astfel: program extra-clatire – realizeaza un ciclu suplimentar de clatire, program prespalare, Baby Protect – include cicluri suplimentare de clatire si o temperatura mai ridicata la spalare pentru a elimina agentii alergeni si urmele de detergent din hainele celui mic, Improspatare – ciclu de spalare rapid recomanda hainelor care trebuiesc doar improspatate, clatire, stoarcere, programe haine colorate, culori inchise, programe adaptate tipului de tesatura (bumbac, lana, sintetice, sport, delicate, spalare manuala), Bumbac ECO – spalare economica rufe din bumbac, programe speciale pentru haine sensibile, camasi, delicate, espress super rapid – spalare express rapida, etc.

       Daca esti in graba sau pur s simplu esti o persoana multifunctionala care doreste sa faca mai multe lucruri deodata, poti programa ca masina de spalat sa functioneze si sa se opreasca singura in intervalul stabilit de tine, sigur si eficient cu noua optiune de programare intarziata.

       O alta noutate pentru masina de spalat Beko WKY71233LSYB2 il reprezinta si tehnologia Aqua Fusion care valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent din timpul spalarii. Astfel poate fi economisit anual o cantitate de 5.5 Kg detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Dupa fiecare spalare poti initia un ciclu intern de curatare automat al interiorului masinii de spalat cu programul autocuratare.

       Sistemul de distributie intern permite o aranjare optima a rufelor astfel incat nivelul de vibratii din timpul spalarii sa nu fie unul suparator, De altfel, masina de spalat Beko este una foarte slentioasa, cu un nivel zgomot de aproximativ 55 dB. Pentru siguranta ta, masina de spalat beneficiaza si de sistem control exces apa – opreste automat functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa necontrolate.

       Combinatia dintre motorul ProSmart Inverter si peretii izolatori sub forma de “S” reduce atat zgomotele, cat si vibratia masinii de spalat. In plus, utilizarea magnetilor in locul periilor de carbon vor prelungi durata de viata a masinii de spalat rufe.

       In concluzie avem de-a face cu un dispozitiv modern, cu reale calitati in ceea ce priveste spalarea unei cantitati mari de rufe, este moderna si nu costa nici foarte mult.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta pentru orice familie, mai ales ca are un raport calitate pret peste medie, fiind disponibila la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Primesti garantie extinsa de pana la 5 ani la ea iar transportul este gratut pana la tine acasa daca o comanzi de aici


In plus, zilele acestea beneficiaza si de un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus

 

Masina de spalat rufe Beko WKY71233LSYB2, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, HomeWhiz, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *