Frigider cu doua usi Beko RDNE455E20ZX pret si specificatii tehnice

  • de

        Beko RDNE455E20ZX este un frigider cu doua usi care ofera multiple elemente de functionalitate pentru ca tu sa ai astfel un loc sigur pentru depozitarea alimentelor in timp. Acesta dispune si de aspect imbunatatit fata de multe alte frigidere din aceeasi gama, un model construit din materiale de calitate care implica inox, disponibil la un pret foarte bun.

        In ceea ce priveste dimensiunile acestuia va trebui sa iei in considerare urmatoarele valori de 185 x 70 x 64 cm. Accesul la interior se face separat atat pentru frigider cat si congelator prin intermediul a doua usi cu deschidere standard spre dreapta. Manerul celor doua usi este integrat si ofera o deschidere facila. Pe usa frigiderului vei gasi si o consola electronica cu afisaj LCD de unde vei putea seta temperatura de interior atat pentru compartimentul frigider cat si congelator. Tot de aici poti modifica sau reprograma modul de functionare dorit pentru aparatul frigrific . 

        Frigiderul cu doua usi Beko RDNE455E20ZX foloseste tehnologia de racire NeoFrost care impiedica in timp formarea si depunerea de gheata la interior. Prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost sunt asigurate cele mai bune conditii de conservare, pentru alimentele depozitate la interior. Totodata, dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene, au rolul de mentinere a igienei la interiorul frigiderului.

        Functia de ionizare neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interioul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. In plus, filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

       Beko RDNE455E20ZX este un frigider economic si atunci cand vine vorba de consumul energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ cu un consum estimat de 366 kW/an. Majoritatea clientilor care au cumparat acest produs au fost incantati de pretul mic si multitudinea de functii si tehnologii cu care acesta vine in dotare si materialele de calitate din care este fabricat care dau aspectul unui frigider bine inchegat si rezistent in timp. 

       Beko RDNE455E20ZX  are o capacitate totala de stocare alimente de pana la 406 litri fiind suficient de mare pentru intreaga familie. Frigiderul pozitionat in zona de jos are o capacitate de stocare de pana la 313 litri fiind organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata. In dreptul fiecarui nivel de raft pe usa se observa cate un suport pentru alimente de dimensiuni mai mici sau sticle cu bauturi racoritoare. Compartimentul 0 grade este ideal in cazul alimentelor care urmeaza a fi preparate in scurt timp, o zona ideala, atat pentru carne sau produse derivate lactate.

       Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la temperaturi constante ce nu scad sub pragul de inghet. Sistemul EverFresh+ pastreaza prospetimea si vitalitatea legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt care reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare.

      Congelatorul de capacitate 93 litri este dotat cu doua compartimente si are o eficienta de congelare de aproximativ 6 Kg la 24 de ore. Acesta este prevazut si cu tava de gheata ideal in zilele toride de vara in care poti adauga un cub de gheata bauturilor racoritoare preferate. Functia de super-racire aferenta frigiderului dar si cea de super-congelare atribuita pentru congelator vor face ca temperatura de lucru la interior stabilita de utilizator sa fie atinsa in cel mai scurt timp posibil, aceste doua moduri de functionare solicitand la maxim compresorul pentru o racire cat mai accelerata.

       Este si silentioas, astfel ca nu vei avea probleme cu zgomotul in timpul functionarii acestuia (nivel zgomot 43 dB). In cazul unei caderi de curent, acesta beneficiaza de o autonomie de pana la 15 ore pana cand se va dezgheta in totalitate

Recomandare:

           Calitatea produselor Beko este certificata si de garantia extinsa de pana la 5 ani de care beneficiaza si frigiderul Beko RDNE455E20ZX valabila daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus

          Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Beko RDNE455E20ZX, 406 l, Clasa A+, H185, Inox Frigider cu doua usi Beko RDNE455E20ZX, 406 l, Clasa A+, H185, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *