Review – Blender Oster Versa OBL104X

  • de

      Intreaga familie foloseste blenderul Oster Versa OBL104X mai ales ca este un dispozitiv atat de usor de folosit si indemanatic in toate treburile de pe la bucatarie. Il folosim atat in prepararea smothie-urilor sau atunci cand e nevoie sa marumtim fructe sau legume cand pregatim o salata sau facem mancare. Oster Versa OBL104X este un blander care poate fi utilizat la fel de bine si in cadrul unei bucatarii pentru un restaurant, principalele atu-uri regasindu-se in motorul de mare putere care reduce substantial timpul de pregatire a alimentelor dar si capacitatea mare a acestuia de procesare.

      Este un dispozitiv cu un design placut, este compact si poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul oferind totodata o fixare perfecta pe blatul de bucatarie. Beneficiaza de functii minimaliste, este de culoare negru/rosu si nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. In partea de sus gasim un bol din sticla rezistenta de capacitate 1.9 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.

      Cu un design special al lamelor All-Metal Drive care sunt extrem de solide, din otel inoxidabil, si datorita tehnologiei de proiectare a motorului de 1400 W cu 28.000 de rotatii pe minut, Oster Versa se descurca excelent cu orice sarcini, oferind putere fara compromisuri pentru rezultate perfecte. 

      Panoul de comanda cuprinde butoanele aferente de Power On si OFF si cele pentru trepte de viteza. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care ne da impresia ca avem de-a face un adevarat dispozitiv din categoria premium. Panoul de functii ofera 3 comenzi presetate pentru smoothie, supe sau sosuri. La viteza de procesare a setarii pentru “Supa”, ingredientele vor fi incalzite la aproximativ 80 ⁰C, pentru a prepara supe fierbinti, delicioase si proaspete din ingrediente crude. Optiunea “Smoothie” este ideala pentru bauturile cu gheata, in timp ce cu optiunea pentru “Sosuri” puteti prepara pesto, hummus, produse tartinabile, precum unt de arahide, ciocolata si multe altele.

      Puterea maxima atinsa de acesta este de 1400 W pentru care poti selecta o viteza intr-un interval variabil dat de potentiometrul pozitionat in zona de comanda. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Functia Pulse iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

Recomandare:

       Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

       In plus ai garantie extinsa de pana la 7 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat

Blender Oster Versa OBL104X, 1400 W, 1.9 l, Turbo + pulse, Negru/Rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *