Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3 pret si specificatii tehnice

  • de

        Uscatorul de rufe Electrolux EDC2086GW3 este exact ceea ce imi trebuia pentru acasa, un dispozitiv performant de capacitate mare, care sa ma ajute sa usuc rufele intr-un timp record. Atunci cand nu ai un spatiu adecvat sau nu ai rabdarea necesara sa astepti pana se usuca rufele, un dispozitiv de tip uscator cum este si Electrolux EDC2086GW3, este o alegere inteleapta.

        Electrolux EDC2086GW3 este un uscator de rufe performant ce foloseste pentru uscarea rufelor tehnologia prin condensare, astfel ca nu va trebui sa il conectezi la o iesire de evacuare deoarece intreaga apa rezultata din procesul de uscare va fi stransa intr-o locatie speciala pe care va trebui sa o golesti dupa fiecare utilizare.

        Panoul de comanda situat in partea superioara a acesteia are in componenta sa un buton rotativ de selectie programe, si un display LCD pentru afisarea functiilor programabile si timpul ramas pana la incheierea ciclului de uscare. 

        Cuva este special proiectata din crom, un material mult mai rezistent fata de alte dispozitive de acest tip. Interiorul ofera un spatiu destul de mare unde poti pozitiona rufele tale in cantitate de pana la 8 Kg. Datorita capacitatii foarte mari de uscare (pana la 8 kg), acest uscator de rufe poate usca mai multe haine in acelasi timp, oferind rezultatele excelente de fiecare data.

        Programele 14 la numar acopera o arie larga de necesitati si tipuri de tesaturi: superuscare, puternic uscate, bumbac, sintetice, haine delicate, uscare rapida, calcare usoara etc. Daca doresti sa calci rufele imediat dupa ce le-ai scos din uscator este recomandat sa alegi programul uscare usoara deoarece vei evita astfel formarea cutelor si le vei putea calca mult mai usor umede.

        Cu ajutorul optiunii programare intarziata poti stabili un alt interval de timp in care uscatorul sa faca toata treaba fara ca tu sa stai in preajma lui sa il supervizezi. Acesta va porni exact atunci cand ai stabilit si la fel va face atunci cand e necesar sa incheie programul de lucru.

        Sistemul senzorial din interiorul cuvei va detecta de fiecare data gradul de umiditate din rufe si va face modificarile necesare in programele de lucru in functie de necesitati. 

        Acesta sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta fiind dotat cu sistem protectie copii (blocheaza automat functiile panoului de comanda), protectie supraincalzire, si filtre retinere impuritati pe partea de evacuare apa. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot centrifugare 65 dB).
            
Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Uscator de rufe Electrolux EDC2086GW3, Condensare, 8 kg, LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *