Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01 pret si specificatii tehnice

  • de

       Robotul de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01 este cel mai ingenios dispozitiv despre care am auzit in ultima vreme, un minirobot inteligent capabil sa faca curatenie bec in toata casa chiar si atunci cand esti plecat de la munca. Ii setezi timpii de lucru iar acesta lucreaza eficient curatand eficient toate tipurile de suprafete, sub pat sub mese si chiar si in acele zone mai greu accesibile. Sistemul de senzori din dotare in va ghida in intreg procesul de lucru printre mobilierul din casa sau alte obstacole.

       Se descurca de minune si pe deasupra cablurilor, incarcatoarelor sau a prizelor pline de fire, nu ramane intepenit stiind in orice moment calea de iesire din zonele mai greu accesibile. Atunci cand detecteaza zone cu murdarie excesiva acesta va insista mai mult pana cand totul va fi curat perfect. Acesta este echipat cu sistemul de detectare inteligenta, o combinatie de cipuri inteligente, pana la 22 de senzori, un giroscop si un accelerometru, care ii confera robotului capacitatea de a curata singur. Robotul intelege mediul si alege strategia de curatare optima pentru a va curata casa cat mai repede posibil. Robotul nu se blocheaza si se intoarce la statia sa de andocare atunci cand este necesar.

       E pur si simplu genial, iar odata ce l-ai incercat cu siguranta nu vei mai renunta la el. Odata terminata treaba acesta se intoarce automat la dock-ul de incarcare. Bateria cu litiu-ion puternica are o durata de viata mai lunga si un timp de incarcare mai scurt decat bateriile standard. Noul aspirator robot functioneaza timp de pana la 90 minute.

       Impresionant si foarte utila este si functia prin care il programezi sa aspire atunci cand nu esti acasa, in felul asta cand te intorci ai casa curata si scapi si de o munca in plus. Poate pe viitor se vor face modele care au aplicatie de smartphone si care se conecteaza la WI-FI ca sa iti poti controla aspiratorul de la distanta si sa stii exact ce face in fiecare moment.

Recomandare:

      Este un dispozitiv cu adevarat remarcabil, inteligent care va schimba cu totul modul de viata si va mentine o curatenie deplina in toata casa: Verifica oferta pret

      Este o investitie de viitor care se va potrivi perfect intr-o casa care se vrea a fi dotata la inalte standarde. Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara,  pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01, 0.4 l, 3 trepte, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *