Masina de tocat Heinner MG1500TA-BL pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de tocat Heinner MG1500TA-BL este o alegere interesanta atata iti doresti un model care sa dispuna de o multime de accesorii, sa aiba o constructie solida iar pretul sa fie unul in favoarea ta.

      Heinner MG1500TA-BL este o masina de tocat multifunctionala care prin prezenta accesoriilor sale poate fi folosita atat pentru tocarea carnii dar si pentru prepararea bulionului si pastei de tomate in combinatie cu morcovi si ardei. Arata foarte bine si ca design, este albastra, compacta si se va dovedi de real folos imediat ce o vei utiliza pentru prima data. Materialele de constructie din care aceasta este realizata sunt majoritar inox.

      Cu o putere de 1600 W aceasta are o eficienta in procesul de tocare al carnii de pana la 1.2 Kg pe minut, iar in cazul in care se poate bloca dispune si de functie reverse. Functionarea acesteia este intuitiva, contine doar cateva butoane de comanda, pornire/oprire, reverse si are o singura viteza.

      In ceea ce priveste accesoriile vei observa ca aceasta dispune de multe astfel de optiuni si anume: accesoriu carnati, accesoriu biscuiti, accesoriu rosii si legume, accsoriu prajituri si carnati. 

      Piciorusele de sustinere ca niste ventuze ofera o buna stabilitate in timpul procesului de tocare, la fel si zgomotul fiind unul incadrat in limitele normate de 52 dB.

Recomandare:

     Este o masina de tocat care isi face foarte bine treaba pentru care a fost proiectata, ieftina si foarte bine accesorizata, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

    Daca ai noroc o poti achizitiona zilele acestea avand un discount destul de bun, pret la care o consider un best buy al momentului: Verifica pret redus

 

Masina de tocat Heinner MG1500TA-BL, 1600 W, Accesoriu pentru rosii si carnati, Cutit inox, Albastru sidefat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *