Bicicleta magnetica orizontala HouseFit HB 8195 R pret si specificatii tehnice

  • de

       Daca esti in perioada de recuperare dupa un accident sau pur si simplu vrei sa iti mentii o conditie fizica de invidiat si iti doresti un dispozitiv fitness calitativ dar si confortabil in acelasi timp, bicicleta orizontala magnetica HouseFit HB 8195 este o alegere interesanta. 

       Este o bicicleta fitness moderna, construita din materiale de calitate, perfecta pentru exercitii fizice de recuperare. Aparatul este ideal pentru pierderea in greutate si pentru recuperarile medicale deoarece scaunul din dotare prea in mare parte toata greutatea corpului, izoland astfel muschii picioarelor. In functie de conditia fizica poti regla intensitatea antrenamentelor alegand unul dintre cele 8 nivele de dificultate pentru fiecare exercitiu in parte.

       Sistemul de franare magnetic ofera siguranta ca odata ce ai zis stop aparatul de lucru se opreste instant. 

       In zona centrala a ghidonului aceasta este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru care fac referire la timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Ghidonul reglabil poate fi ajustat in functie de preferinte in mai multe pozitii pentru a oferi confortul necesar.

       Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un set de curele care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Masa maxima admisa pentru aceasta este de 120 Kg.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus 

 

Bicicleta magnetica orizontala HouseFit HB 8195 R, +1 CADOU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *