Pachet promo: Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX pret si specificatii tehnice

  • de

       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 808 IX este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Avantajul unui astfel de dispozitiv fata de un aragaz traditional este considerabl simtitor asta datorita unei mai bune izolatii termice, un consum mai mic si posibilitati de gatire mult mai vaste.

        Acesta arata foarte bine si la exterior unde materialele de buna calitate de culoare alb fac referire la un dispozitiv performant, modern din clasa premium. Face parte dintr-un pachet promo care include si plita incorporabila, ambele fiind alimentate la reteaua curenta de gaze. Plita este dotata cu 4 ochiuri de gaz care asigura o inductie constanta actionate de butoanele frontale care beneficaza de aprindere electrica.

        Panoul de comanda dotat cu afisaj LED iti va indica temperatura din interior, principalele functii ce pot fi setate in cadrul programelor de gatit precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire.

       Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX are o capacitate de gatire de pana la 60 litri si este dotat cu 5 functii de gatire printre care: grill cu suprafata mare/mica, iluminare interior, rotisor, timer, etc. 

        Un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand te gandesti sa achizitionezi un cuptor incorporabil sunt dimensiunile acestuia, Whirlpool AKP 808 IX fiind caracterizat de urmatoarele valori (I x L x A) (cm): 58.5 x 59 x 51.5.

       Functia Turbo Grill foloseste de curentii calzi antrenati de ventilatorul din interior pentru a grabi astfel procesul de prepararea, carnea fiind patrunsa mult mai bine fata de un grill conventional. Nu va trebui sa stai mereu cu ochii pe ceas deoarece timerul cu functie avertizare va opri automat functionarea cuptorului la ora stabilita de tine.

       Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.

       Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare absorb si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel nu va mai fi necesar utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. Curatarea este un proces care se realizeaza simplu si continuu in timp ce alimentele sunt gatite la interior. 

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 808 IX, Gaz, Multifunctional, 59 l, Grill, Rotisor, Inox antiamprenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *