Ceas Smartwatch LG Urban 2 W200e pret si specificatii tehnice

      Smartwach-ul LG Urban 2 W200e l-as plasa oricand in top-ul celor mai bune alegeri de ceasuri inteligente pe care le poti achizitiona la ora actuala. Este un ceas cu un design elegant, modern care inspira personalitate posesorului. Il poti accesoriza cu usurinta la tinute casual, business, sau chiar sport fiind disponibil in doua variante de culoare, pe curea neagra sau maro.

      Display-ul generos de 1.38 inchi are o forma rotunda si beneficiaza de o rezolutie cu 480 x 480 pixeli, cu o densitate de 348 ppi. Cele 3 butoane pozitionate in partea dreapta a ceasului ofera acces rapid la contacte, modul Health si lista de aplicatii. Modul Ambient poate fi accesat prin apasarea butonului central.

     Din punct de vedere al specificatiilor, acesta se aseamana foarte mult cu modelul standard LG Watch Urbane. Avem parte de acelasi ecran rotund de 1,3 inchi si de acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, alaturi de 4 GB pentru stocarea datelor. Dar diferențele sunt cele care fac din LG Watch Urbane LTE un ceas inteligent atragator. In primul rand, datorita conectivitatii LTE poti trimite mesaje și apela alte persoane. De asemenea, acesta este dotat cu NFC asa ca pe viitor tu ca utilizator ai putea efectua plati cu ajutorul sau.

     Acesta detine  sistem de operare propriu Android Wear si poate functiona independent de smartphone-ul la care se conecteaza. Ecranul propriu este unul usor de costumizat prin diverse interfete care pot fi descarcate din Google Play.  Bateria tine 2 zile daca nu il butonezi mult, dar daca il butonezi des si vorbesti la el, tine aprximativ 1 zi.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un astfel de dispozitiv, destinat persoanelor active totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona zilele acestea la un pret cu mult redus, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus

Ceas Smartwatch LG Urban 2, W200e