Televizor LED Wellington 50FHD282 pret si specificatii tehnice

  • de

       Desi nu pare foarte cunoscut romanilor, cei de la Wellington au o piata de desfacere destul de bine organizata in spatiul european, furnizand o gama bogata de modele din categoria Tv, la preturi foarte atractive. Daca vrei si tu un televizor nou, care sa beneficieze de culori cat mai apropiate de realitate, imagini clare, televizorul LED Wellington 50FHD282 poate fi o alegere interesanta de luat in seama.

       Este un televizor foarte subtire care pastreaza acelasi design modern si elegant cu care producatorii actuali ne-au obisnuit. Rama din jurul ecranului este extrem de ingusta punand astfel in valoare la maxim ecranul destul de generos de 127 cm. 

       Sistemul audio unul de tip NICAM Stereo este format din doua difuzoare stereo care au o putere maxima de 16 W. Sunetul generat de acesta este unul puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Daca totusi doresti ceva mai puternic decat atat poti conecta oricand televizorul la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack. 

       Acesta suporta o rezolutie maxima Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate de acesta sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate este unul foarte bun, chiar daca nu discutam despre un display IPS. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 300 cd/mp, un contrast dinamic de 5000:1 si un timp de raspuns de 6.5 ms. Tehnologia Digital Noise Reduction reduce simtitor zgomotul de pe imagini astfel incat tu sa te bucuri de imagini clare, pline de culoare, chiar si atunci cand cadrele se succed rapid in cazul filmelor de actiune sau evenimente sportive.

       Televizorul beneficiaza si de caracteristici speciale care fac referire la: Sleep Timer – programabil care inchide televizorul automat la ora stabilita de tine, Child Lock – sistem de preventie care blocheaza anumite posturi Tv in cazul copiilor, mod hotel, sistem automat de calibrare a culorilor. Telecomanda din dotare permite schimbarea posturilor rapid de la distanta, avand o arie de semnal de pana la 7-8 metri.

       Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. 

      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu doua porturi HDMI, intrare USB 2.0, slot CI+, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. Consumul este relativ foarte mic, de aproximativ 71 W.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mari, capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Televizor LED Wellington, 127 cm, 50FHD282, Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *