La shopping la mall, cabinele sunt de cosmar

  • de

       O ședință la shopping poate fi de vis sau de coșmar, iar cele mai puternice emoții sunt trăite, evident, în cabina de probă – acel templu al deciziei de achiziție, acel loc pe care-l blestemi când nu-ți vine rochia ori, în interiorul căruia, îți fotografiezi ținutele aparent drăguțe.

       Cabina de probă e sfântă, te vede și nu spune nimănui că rochia albastră îți vine ca un nor imens înainte de ploaie, tace mâhnită când prietena ta își da acordul aruncând în tine cu complimente care mai de care mai stufoase.

       Cabina de probă îți simte suferință când aude din afara ei vocea sfioasă a prietenei tale „Holly shit! Nu vrei să încerci o mărime un pic mai mare…?”

      Tot ea, în modestul ei spațiu, îți tolerează fițele de divă la cumpărături și în loc să-și dea cu părerea, îți lasă-n față o oglindă. Te expune unui exercițiu de psihoterapie. Cum te vezi? Îți place ce vezi? Atunci cumpără, divo!

Din mărturiile celor șapte rochii probate și necumpărate.Totodata mai simpla e si varianta cumparaturilor online, Fashion Days fiind unul din magazinele preferate

       P.S. Reducerile sunt in toi zilele acestea, asa ca te invit sa arunci un ochi pe catalog: Vezi oferte catalog

Imagini pentru fashion days reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *