Joc Minecraft pentru PS4

  • de

     Minecraft este impartit in doua moduri de joc: Creative si Survival. In ambele moduri poti juca multiplayer. Daca esti interesat de construirea unor structuri uriase pornind de la zero, dar cu resurse nelimitate, modul Creative este alegerea perfecta. Nu vei avea parte de inamici si vei putea muta blocuri de toate formele si dimensiunile. 

     Minecraft este un joc de tipul open world și nu are nici nivele, nici misiuni specifice pe care jucătorii trebuie să le finalizeze, ceea ce oferă jucătorilor o mare libertare. Totuși, jocul dispune de câteva realizări disponibile. 

     Modul de joc de bază se învârte în jurul construcției și plasării de blocuri. Lumea jocului este în esență, alcătuită din blocuri cubice aranjate într-un model de grilă fixă, care reprezintă diferite materiale, cum ar fi nisip, piatră, minereuri diverse, apă, trunchiuri de copac, etc. 

     Am testat zilele acestea si varianta pentru PS4 si pot remarca inca de la inceput ca experienta este una cu totul deosebita si diferita fata de varianta pe calculator, ofera multa libertate de miscare iar structurile poti fi diferentiate mult mai eficient. Daca esti u jucator inrait, nu iti pot recomanda decat varianta preplatita care ofera o comunitate activa de gameri cu care sa iti intreci puterile in arta constructiei:

                             Verifica preturi actualizate Minecraft

        Pentru o scurta perioada de timp il poti achizitiona la reducere de pret, oferta pe care o consider un best buy. Si nu uita, transportul este gratuit pentru orice comanda peste 100 lei: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *