Acumulator extern Asus ZenPower 10050 mAh perfect pentru calatorii si deplasari

     Acumulatorul extern 10050 mAh de la  Asus ZenPower este realizat din aliaj de aluminiu. Cu ajutorul acestei baterii se pot incarca atat telefoane cat si tablete. Telefonul Samsung Galaxy Note 4 poti sa-l incarci de 2.5 ori, iPhone 5S de 4.5 ori iar iPad-ul mini se poate incarca de 1.5 ori. Binenteles ca poate fi folosit si pentru alte modele, mufa de conectare fiind una universala, care se va potrivi pentru oricare model.

     Acumulatorul dispune de un controller USB care adapteaza curentul generat la fiecare telefon sau tableta in parte. Tehnologie PowerSafe controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare. 

     Indicatrul de tip LED iti va spune exact cata energie mai dispune bateria si te va atentiona prin aprinderea unui LED de culoare rosie intermitenta atunci cand este necesara incarcarea acestuia din nou. Nu ocupa nici foarte mult spatiu si are urmatoarele dimensiuni 59 x 90.5 x 22 mm, un dispozitiv perfect pentru a fi purtat in bagajul de calatorie.

Recomandare:

     Este o solutie interesanta care te va scapa de problema incarcatului dispozitivului mobil atunci cand esti in deplasare, disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

     Il pozti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, o oferta buna mai ales ca daca faci suma minima de 100 lei transportul este gratuit: Verifica pret redus

 

Acumulator extern Asus ZenPower 10050 mAh, negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *