Televizor Smart 3D LED Sharp LC-43SFE7332E pret si specificatii tehnice

       Televizorul Smart 3D LED Sharp LC-43SFE7332E este exact ceea ce iti trebuie, un Smart Tv  de 109 cm care te va purta in lumea fascinanta a imaginilor de cea mai buna calitate. Imaginile redate sunt astfel procesate si apoi redate chiar si in format 3D asemenea unui ecran de cinema direct in sufrageria ta. 

       Se pune astfel accent pe fiecare pixel in parte, sistemul de procesare la nivel grafic fiind unul foarte avansat, detaliile vizuale find puse in valoare de fiecare data de superbul ecran. Culorile redate prin intermediul ecranului de 109 cm sunt unele de cea mai buna calitate si surprind scene asemanatoare cu cele din realitate.

       Sistemul cu Wi-Fi incorporat va permite conectarea rapida la aplicatiile din interfata Smart cu ajutorul carora vei putea viziona continut online instantaneu. 

       Display-ul de dimensiuni generoase suporta rezolutii Full HD cu un numar de pixeli pe masura 1920 x 1080. Imaginile redate vor avea un contrast dinamic de 1000000:1 cu o luminozitate de 300 cd/m2 si transmise in format 16:9. 

        Sonorizarea este asigurata de catre cele doua difuzoare Stereo ce livreaza impreuna o putere de 16 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus,  DTS Tru Surround, DTS 2.0, TruSurround HD si TruSurround HD. Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.

        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu un port component, 2 porturi USB 2.0, 3 iesiri HDMI, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.  Alte optiuni speciale cu care acesta vine dotat sunt DLNA, WiDi, functie de inregistrare pe USB si Miracast. 

       Alte accesorii care le primesti odata cu televizorul sunt: cablu alimentare, manualul de utilizare, telecomanda si alte 4 perechi de ochelari 3D.  Sharp LC-43SFE7332E ofera acces la o suita de aplicatii dedicate, dar si cu functii speciale printre care Facebook, YouTube, Twitter, Netflix, Web Browser, etc.

Recomandare:

        Consider ca este o investitie meritata pe deplin prin prisma faptului ca primesti un dispozitiv performant capabil sa redea imagini de foarte buna calitate cum nu am mai vazut pe televizoare de acest tip si in special la acest pret: Verifica oferta pret

       Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta beneficiind de o reducere considerabila zilele acestea, pret la care consider ca este unbest buy: Verifica pret actualizat

Televizor Smart 3D LED Sharp, 109 cm, LC-43SFE7332E, Full HD

2 comentarii la „Televizor Smart 3D LED Sharp LC-43SFE7332E pret si specificatii tehnice”

  1. Toate bune si frumoase insa mie nu-mi incarca nici un film online de pe net.O fi de la netul meu ori se misca f.lent p rocesorul?uneori,cand se incurca pe net,se opreste singur.E normal?

    1. Poate fi si din cauza routerului (eu recomand modelele de la 300 Mbs in sus) sau distanta dintre acesta si router. Ai putea verifica daca ai semnal bun in camera aceea. Filmele se opresc in general sa faca buffer atunci cand nu au suficienta banda pentru net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *