Sari la conținut

Televizor UTOK U43FHD1 pret si specificatii tehnice

         UTOK U43FHD1 este un televizor care se remarca inca de la prima utilizare prin prisma faptului ca poseda un display destul de generos care masoara in diagonala 109 cm cu ajutorul caruia vei putea urmari filmele si serialele preferate la o alta dimensiune. Face parte din gama 2016 si este dotat cu cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii. 

        Arata bine si din punct de vedere al aspectului, are un design placut la vedere si este construit din materiale de calitate. Este subtire iar un ecran este pus in valoare la maxim datorita ramelor care ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. In plus, sistemul audio integrat stereo de putere 14 W beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete.  

      Configurarea canalelor se face simplu si rapid din meniul acestuia actionat cu ajutorul telecomenzii din dotare. Tranzitia de la un post tv la altul se face destul de rapid chiar si in cazul celor HD.

        Suporta rezolutii Full HD fiind capabil sa redea imagini la rezolutii 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate de 240 cd si un contrast nativ de 4000:1 avand un timp de raspuns de 8 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade.

       Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 3 porturi HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.

      Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.  

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

           Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *