Televizor UTOK U32HD5 pret si specificatii tehnice

  • de

          Televizorul LED UTOK U32HD5 este un dispozitiv de dimensiuni medii cu finisaje de buna calitate recomandat pentru dormitor sau o camera de dimensiuni medii. Acesta se remarca printr-un un consum mic de energie atat in modul active cat si cel stand by (aprox 50 W).  Cu o diagonală a ecranului de 81 de centimetri și o rezoluție maximă a imaginii de 1366 x 768 pixeli  (HD), Utok U32HD5 reprezintă o opțiune extrem de bună pentru cei care sunt în căutarea unui televizor ieftin de calitate.

          Ecranul LED cu care acesta este dotat masoara in diagonala 81 de cm si suporta o rezolutie HD fiind pregatit sa ofere imagini la cea mai buna calitate. Imaginile sunt clare, fara distorsiuni cu un unghi de vizibilitate acceptabil. Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo ofera un sunet de inalta calitate la un standard foarte bun. Sunetul redat de cele doua boxe stereo este unul destul de calitativ, cu o putere de iesire de 12 W. 

         Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu un port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor. Meniul sau este usor de configurat si datorita faptului ca acesta este disponibil si in limba romana.

         Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. 

Recomandare:

             Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor de dimensiuni mici capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

             Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *