Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN pret si specificatii

        Star-Light ACM-09BIN este un aparat conditionat de putere 9000 BTU ideal in cazul unei suprafete de pana la 25 mp, cu un raport calitate pret foarte bun, lucru care ma face sa cred ca este o investitie foarte buna pentru cei care nu doresc investeasca foarte mult pentru asa ceva. Si cum suntem obisnuiti ca vara sa aduca din nou calduri de-a dreptul caniculare zile la rand e cazul sa te orientezi inca de pe acum catre un sistem de climatizare modern si eficient.

       Aspectul modern dat de materialele de calitate din care acesta este realizat se potriveste perfect cu ideea de casa multifunctionala. Unitatea centrala de interior este prevazut cu un display LCD unde vor fi afisate principalele caracteristici de mediu dar si functiile active ale programului de lucru ales. Il poti controla de la distanta usor, cu ajutorul telecomanzii wireless din dotare.

       Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN se preteaza perfect pentru o camera de apartament de pana in 25 de metri patrati, si are o putere de racire de 9000 BTU. In functie de sezon acesta poate fi folosit fie pentru functia de racire sau incalzire. 

       Acesta da dovada de performanta si in ceea ce priveste eficienta la consum, fiind incadrat in claa de consum A++, performanta destul de buna daca vrei sa fii sigur ca nu vei plati mult la factura de curent. Un rol important in economisirea de energie este si tehnologia Inverter care permite functionarea graduala la capacitate maxima pana la atingerea temperaturii dorite, dupa care reduce din activitatea compresorului pentru a mentine temperatura constanta. Un alt factor de calitate al tehnlogiei Inverter este si faptul ca aparatul de aer conditionat va fi mai silentios in timpul functionarii sale. 

       Aparatul de aer conditionat este echipat cu destul de multe programe astfel incat acesta sa dea satisfactie acolo unde va fi instalat:

– Ventilare – Ventilare aer incapere in 3 trepte progresive

– Dezumidificare – O functie special creata care elimina umiditatea excesiva din mediul ambiant prevenind astfel formarea mucegaiului.

– Timer – Aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.

– Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte

– Functie Jet – paletii din zona de evacuare aer fixeaza jetul de aer in directia in care o doresti pentru ca in timp aerul rece sa nu deranjeze si sa provoace probleme de sanatate

– Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.

         Sistemele de filtrare sunt la fel de importanta ca functiile prezentate pana acum, iar aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-09BIN putem spune ca nu duce lipsa nici la acest capitol: Filtrul lavabil asigura o eficienta crescuta a retinerii parafului si a polenului, fiind ideal in cazul persoanelor suferinde de alergii.

         Sistemul de reglare al pozitiei flapsurilor iti permite sa stabilesti modul in care aerul va fi distribuit in camera perntru a nu crea deranj in jurul persoanelor care lucreaza acolo. Deasemenea acesta beneficiaza si de functie memorare pozitie astfel incat sa nu trebuiasca sa stabilesti directia de fiecare data. Nu vei avea probleme nici cu zgomotul in timpul functionarii acestuia, fiind un aparat destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 53 dB.  

        Un avantaj deosebil atunci cand va trebui sa il pui in functiune este si faptul ca kit-ul de instalare si accesoriile de instalare sunt incluse in pret.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici