Tigaie Grill Tefal Character la reducere eMag

          Cu noua tigaie Grill Tefal Character vei putea gati cele mai bune gustari dotorita dotarii inovatoare de la Tefal ce plaseaza in interiorul acesteia un indicator de temperatura Thermo – Spot. Atunci cand culoarea rosie va lua forma unui cerc de culoare rosu aprins vei sti ca este momentul potrivit pentru a pune alimentele in tigaie. Invelisul interior este antiaderent si prevazut cu insertii din Titan.
         Aceasta are un diametru de 26 cm si esti realizata din aluminiu fiind usor de manevrat chiar si de cei mai neindemanatici in arta gatitului. Manerul este protejat termic astfel ca acesta nu se va incalzi prea tare.
         Materialul interior PTFE este elementul cheie al acestei tigai deoarece acesta protejeaza alimentele gatite in interior pentru a nu se lipi de fund. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o tigaie profesionala cu care vei putea cele mai bune gustari pentru tine si familia ta: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *