Aspirator cu filtrare prin apa Daewoo RCW-405 pret si specificatii

       Acum sa faci curatenie bec in casa e mai usor ca niciodata cu noul aspirator cu filtrare prin apa Daewoo RCW-405, un dispozitiv performant optimizat pentru a obtine curatenia mult dorita cu putin efort. Tot secretul costa in tehnologia inovatoare cu filtrare prin apa care reuseste sa retina mai multa murdarie fata de cum o faceau pana acum dispozitivele clasice de aspirare. Toate impuritatile sunt retinute astfel intr-un recipient cu apa care este mult mai usor de curatat fara a imprastia iar praful prin casa. 

      Puterea de aspirare este una destul de buna asta si datorita motorului de putere 1400 W. Acesta poate fi utilizat atat pe suprafete umede cat si uscate, rezultatul la final fiind de aceiasi calitate. Cu ajutorul selectorului nivelului de putere cu 4 trepte, puteti selecta printr-o simpla atingere atat puterea de aspirare cat si puterea de suflare a aspiratorului Daewoo. Zona de colectare murdarie ocupa un spatiu de pana la 4 litri, acesta fiind destul de incapator pentru a curata intreaga locuinta. 

      Odata cu aspiratorul mai primesti deasemenea si alte accesorii printre care: perie universala, pentru spatii inguste, mobila, tapiterie dar si pentru functia de suflare pe care acesta o are. Cablul de alimentare se delureaza automat odata ce ai terminat treaba, aria de actiune fiind undeva la 9 metri.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus