Masina de spalat vase Sharp QWT34F463IEU pret si specificatii tehnice

        Imi plac cei de la Sharp deoarece mereu vin cu ceva nou in special atunci cand prezinta noile produse lansate pe piata, printre care si masina de spalat vase Sharp QWT34F463IEU. Atata timp cat tehnologia avanseaza pe zi ce trece, e bine sa profitam de toate aceste avantaje si sa alegem produsele electrocasnice adaptate la cerintele personale, astfel incat viata noastra sa fie imbunatatita considerabil iar timpul liber sa l petrecem impreuna cu familia.

        Sharp QWT34F463IEU este o masina de spalat eleganta care arata bine ca aspect exterior asta si datorita materialelor de buna calitate care pun accentul pe fiecare detaliu in parte. Masina de spalat Sharp sigur va fi remarcata in bucatarie ta si se va incadra perfect alaturi de celelalte dispozitive electrocasice. 

       E un dispozitiv select ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de pana la 12 seturi de vase si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie ce optimizeaza atat consumul cat si functionarea pentru rezultate dintre cele mai bune. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+++.

      Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv – recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid – spalare rapida a vaselor la 40 de grade, program Dual Wash – programare selectiva pentru doua zone diferite ale masinii de spalat vase, Hygiene – program de spalare la temperatura ridicata pentru indepartarea agentilor alergeni.

       In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existente. 

      Cu functia de intarziere poti selecta ca programul de lucru al masinii de spalat sa functioneze la ora setata de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Sistemul de protectie antiinundatie opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi de apa. In functie de gradul de murdarie al vaselor, temperatura apei poate fi ajustata pe 7 nivele diferite.

      Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea desavarsita

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici 

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile onlineVezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici