Televizor LED Sony Bravia 40RD450 pret si specificatii tehnice

  • de

       Sony Bravia 40RD450 este un televizor LED de generatie 2016, care te va incanta inca de la prima utilizare avand calitatea uimitoare a imaginilor Full HD. 

       Arata bine si din punct de vedere al designului, este subtire cu un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu.

       Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii Full HD 1080p. Ecranul are un cadru ingust, cu ornamente minimaliste, astfel incat intreaga atentie sa fie focusata asupra imaginilor transmise prin intermediul ecranului. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  X-Reality PRO, Advanced Contras Enhancer, 24p True Cinema, Cinema Drive etc. Unghiul de vizibilitate este undeva la 178 de grade. 

      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 10 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte bun, bass puternic si clar. 

      Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. In cazul in care ai omis sa te uiti la emisiunea preferata sau pur si simplu nu poti fi acasa la acea ora, poti programa televizorul sa memoreze continutul video transmis pe suport de memorie. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB.

       Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu o intrare USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *