Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX performante exceptionale

  • de

          Moderna, spatioasa si performanta, Beko RCNA400K20ZX este o noua combina frigorifica de ultima generatie a celor de la Beko, care se remarca prin designul unic cu aspect modern si functia speciala NeoFrost care impiedica formarea ghetii la interior. 

          Circulatia aerului la interior foarte importanta in tot acest proces este asigurata de cele doua ventilatoare instalate la interior. Sistemul Active Dual Cooling asigura cele mai bune conditii de conservare cu un consum minim de energie electrica. Face parte din clasa energetica A+, deci vei avea parte de un consum foarte bine optimizat de aproximativ 346 kWh/an.

          Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX arata bine si din punct de vedere al designului, are o culoare gri metalizat (inox) iar accesul la interior se face prin intermediul a doua usi independente una de alta. Nu ocupa nici foarte mult spatiu si are urmatoarele dimensiuni: 201 x 59.5 x 65 cm. Volumul net total de 347 litri este distribuit astfel: frigiderul pozitionat in zona superioara are un volum de 250 litri iar restul de 97 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata, gasim in partea de jos si un compartiment pentru fructe/legume precum si un numar suficient de mare de suporti usa la fiecare nivel in parte.

 Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare

        Congelatorul pozitionat in zona de jos este prevazut cu doua compartimente si are o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore.

        Filtrul activ cu carbon va elimina cu succes mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor. Deasemenea garnitura de etansare a usilor contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.

        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii acesteia, este foarte silentioasa avand un nivel zgomot de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *