Bicicleta eliptica X-Fact C14.2 pret si specificatii tehnice

  • de

       Cu bicicleta fitness X-Fact C14.2 vei putea practica sportul si miscarea indiferent de vremea de afara in intimitatea casei tale mentinand astfel tonusul muscular si starea de bine.
       Acum ca vremea este intr-o continua racire vor fi si zile in care nu vei mai putea iesi afara la alergat fie in parc sau in zonele special amenajate. 
       Pedalele foarte rezistente au un design special creat pentru a impiedica deraparea si a sustine o aderenta cat mai buna la pedalare. Poti seta pana la 16 nivele de reglare a rezistentei la pedalare in functie de conditia fizica personala. 
       Panoul de control situal in partea superioara este dotat cu display LCD ce afiseaza timpul antrenamentului, viteza si distanta parcursa. Deasemenea vei primi informatii si cu privire la caloriile arse si ritmul cardiac.
       Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord.
      Poti selecta unul dintre cele 20 programe de lucru prestabilite disponibile in meniul panoului de comanda. 
      Este foarte silentioasa si poate fi si stransa pentru o depozitare corespunzatoare cat mai usoara ca spatiu iar greutatea maxima admisa este de 120 Kg.

Recomandare:

         Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit, valabil pentru comenzile online de aici

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *