Storcator de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1896/70 review

  • de

         Daca doresti ca in fiecare dimineata sa savurezi un suc natural din fructe alese fara sa pierzi vitaminele si mineralele esentiale iti recomand noul storcator de fructe si legume cu melc Philips Avance Collection HR1896/70.

         Începand de la portocale, morcovi, țelina si mere, pana la alune, migdale si nuci, toate se pot amesteca cu ușurință și la viteză foarte mare în acest aparat multifuncțional. Datorită construcției sale, storcătorul are un loc special unde se adună pulpa din fructe, de unde rezultă un suc natural ”curat” și ușor de digerat, fără ca fibrele importante din el să dispară. Fructele pot fi introduse direct fără a mai fi nevoie tăierea lor, datorită tubului de alimentare special conceput pentru a putea introduce fructe de orice mărime. De exemplu dacă dorești să îți faci un suc rapid de 250 ml, poți îndepărat acest tub, după care poți stoarce fructul dorit, direct pe sită.

        Tehnologia inovatoare MicroMasticating de la Philips este proiectata pentru a deschide celulele fructelor si legumelor tale pentru a stoarce la maximum toate ingredientele. Vei valorifica astfel intreaga esenta de suc la maxim, acesta reusind sa extraga pana la 90% din esenta bruta.

        Materialul din care este produsă sita, îl face să fie foarte ușor de curățat și de întreținut. Este necesar doar o simplă clătire fără detergenți și ai scăpat rapid și natural de curățirea ei. În total, poti stoarce pana la 1 litru de suc natural într-o singură dată!

        Acesta are o putere de 200 W, ceea ce înseamnă că nu vei depune efort chiar și atunci când îți prepari un suc mic și rapid. Aparatul are un sistem antipicurare care iti permite sa te opresti intre seriile de stoarcere si sa nu murdaresti blatul. Capacitatea pentru recipientul de suc este de 1 litru la fel ca si cea pentru recipient pulpa – tot 1 litru.

        LED-urile instalate pe in partea laterala te vor anunta de fiecare data atunci cand asamblarea s-a facut in mod corect iar storcatorul este gata pentru a fi folosit. 

        Acesta are o constructie din materiale de foarte bună calitate și foarte rezistente, iar curatarea acestuia nu este o operatiunea foarte complicata deoarece poti folosi chiar si masina de spalat vase. Tot datorită construcției, acesta este foarte ușor de depozitat în bucătărie și se potrivește cu orice tip de mobila.

        Pentru cei in lipsa de inspiratie, acesta vine in pachet si cu o carte de bucate care cuprinde pana la 40 de retete si indicatii de preparare a celor mai gustoase bauturi pe baza de fructe si legume.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *