Espressor lapte praf Formula Pro by Baby Brezza pret si specificatii

        Daca pana acum pregatirea laptelui pentru cel mic era o adevarata provocare chiar si pentru cei cu mai multa experienta in acest domeniu, espressorul pentru lapte praf Formula Pro by Baby Brezza este exact ceea ce iti trebuie, un dispozitiv performant, complet din toate punctele de vedere. Cu ajutorul acestuia vei putea pregati laptele praf pentru a fi servit la biberon exact la temperatura ideala de servire astfel incat sa nu fie nici prea rece dar nici prea cald.

        Laptele din biberon este preparat imediat prin simpla apasare unui singur buton. Formula Pro masoara, in locul tau, apa si pudra de lapte praf, apoi le amesteca la temperatura ideala astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura. Nu conteaza ce tip de lapte praf folosesti sau tipul de biberon deoarece espressorul este optimizat astfel incat sa apara probleme din acest punct de vedere. 

        Espressorul poate fi folosit cu toate tipurile si marcile de lapte praf. Setezi aparatul pe formula dorita si gata.
Pot fi folosite biberoane de toate dimensiunile:60, 120, 180, 240 sau 300 ml.

         Laptele praf este pastrat intr-un compartiment etans, care e deschis doar pentru reumplere. (aproximativ o data pe saptamana). Nu e nevoie de lingurite pentru masurat, nu se imprastie pudra pe suprafete murdare.

Recomandare:

         Il recomand tuturor care vor sa incerce un produs sigur, perfect optimizat pentru o folosire de lunga durata, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta beneficiind de o reducere substantiala: Verifica pret redus