Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi este o adevarata capodopera atat din punct de vedere constructiv cat si cel al dotarilor tehnice, un dispozitiv ultraperformant care se adreseaza segmentului de piata premium. Privit din aspectul pretului aceasta este destul de scumpa dar in timp investitia se amortizeaza mai ales ca garantia oferita de catre producator ajunge chiar si la 10 ani pentru anumite componente. 

      Proiectată pentru confort, această mașină de spălat complet incorporabilă a fost construită și testată pentru a oferi 20 de ani performațe de spălare cu un impact minim asupra planetei și al facturilor. Cu spațiu pentru 14 seturi și dotată cu sertarul nostru 3D pentru tacâmuri, aceasta asigură o spălare eficientă a tacâmurilor sau a ustensilelor mai voluminoase. 

     Tehnologia Perfect Glasscare monitorizează și ajustează temperatura și duritatea apei pentru a permite o spălare mai delicată a sticlăriei dumneavoastră iar senzorul automat AutoSensor ajustează detergentul și apa pentru rezultate optime și consum minim. Dacă esti presat de timp, poti folosi funcția Turbo de scurtare a programelor pentru a spăla vasele în timp util.

       Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: program intensiv –  recomandat in cazul vaselor cu murdarie consistenta, program rapid, program auto si program Bio-Eco –  program de spalare economic avand resurse energetice limitate. Rafturile de la interior pentru depozitarea vaselor sunt astfel optimizate pentru a primi pe langa clasicile farfurii si alte elemente de vesela de dimensiuni mai mari cum ar fi: platouri, tigai, pahare si tacamuri.

       In modul de functionare programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Pentru fiecare program poti selecta una din cele 6 trepte de temperatura disponibile in functie de consistenta murdariei. 

Sistemul de protectie inundatie Waterproof opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care sunt detectate pierderi de apa neprevazute. 

       Alte functii importante care merita mentionate in dotarea masinii de spalat vase sunt:

  – Sistem de uscare turbotermic – vasele odata curatate sunt uscate astfel incat sa le poti aseza direct in dulap gata uscate

 – Sensor Dry –  sistem senzorial care detecteaza umiditatea de pe vase pentru a optimiza eficient in mod automat functia de uscare

 – ComfortClose – Sistem de inchidere al usii de acces interior etans 

        Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+++, având un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare este de 0.81 kWh, iar cel de apă este de 8 litri. Consumul anual este de 237 kWh și 2716 de litri. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi
  • Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi
5

Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi

Masina de spalat vase MIELE G 6260 SCVi este o adevarata capodopera atat din punct de vedere constructiv cat si cel al dotarilor tehnice, un dispozitiv ultraperformant care se adreseaza segmentului de piata premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *