Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV58L70EU pret si specificatii

  • de

        Intotdeauna mi-au placut produsele Bosh pentru ca ofera siguranta in utilizare pentru o perioada de timp mai indelungat si desi la anumite modele diferenta de pret este una in defavoarea acestora, pot spune ca se merita totul mai ales ca germanii sunt vestiti prin calitatea produselor sub brand propriu. Solutiile moderne din zilele astea iti permit acum achizitionarea unei masini de spalat eficiente care sa te ajute zi de zi sa speli vasele murdare eficient si fara prea multa bataie de cap. 
        Bosch SMV58L70EU este o masina de spalat incorporabila pe care o poti integra foarte usor in mobila bucatariei tale. Un alt avantaj al acestui produs incorporabil il reprezinta si faptul ca vei reusi astfel sa maximizezi spatiu util al bucatariei tale, deoarece cum stim noi romanii multi dintre noi suferim la acest capitol deoarece majoritatea bucatariilor construite la bloc nu sunt atat de spatioase pe cat ne-am dori.
        E un dispozitiv select ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de pana la 13 seturi de vase si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie ce optimizeaza atat consumul cat si functionarea pentru rezultate dintre cele mai bune.Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++.

       Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv – recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid – spalare rapida a vaselor la 45 de grade, program Bio/Eco – functionare in regim economic la 50 de grade, programare intarziata – optiune de programare pornire/oprire, program automat, program prespalare etc.

       In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existenta. 

       Cu functia de intarziere poti selecta ca programul de lucru al masinii de spalat sa functioneze la ora setata de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Sistemul de protectie antiinundatie opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri sau pierderi de apa. Ca orice produs nemtesc de calitate superioara, acestuia nu ii lipsesc optiunile inteligente: incarcare la jumatate – economiseste timp, apa si energie electrica, sistem de siguranta copii – blocheaza panoul de comanda si usa, Detergent Automation DosageAssist – asistare dozaj detergent, siste, AquaStop – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri si circuit electronic de regenerare a sarii de dedurizare.

       Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici 

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile onlineVezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV58L70EU
  • Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV58L70EU
2.5

Rezumat / descriere scurtă

Intotdeauna mi-au placut produsele Bosh pentru ca ofera siguranta in utilizare pentru o perioada de timp mai indelungat si desi la anumite modele diferenta de pret este una in defavoarea acestora, pot spune ca se merita totul mai ales ca germanii sunt vestiti prin calitatea produselor sub brand propriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *