Robot de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505138 pret si specificatii

         Robotul de bucatatie Tefal Masterchef Gourmet QB505138 este ajutorul de nadejde de care are nevoie orice gospodina in toate operatiunile de pregatire a felurilor de mancare.  Probabil ca daca nu ai mai folosit asa ceva pana acum te intrebi la ce ar putea folosi acesta iar aici iti marturisesc de la inceput ca stie sa faca cam de toate fiind un perfect asistent atunci cand ai nevoie la treburile de la bucatarie.

       Arata bine si ca design acesta fiind construit de materiale de buna calitate ce vor garanta o utilizare de lunga durata a acestuia, contribuind in aceiasi masura la un design modern care se va integra perfect in bucataria ta. Este dotat si cu functie de blender perfect pentru a fi folosit in cazul legumelor atunci cand vrei sa prepari o supa de legume intr-un timp record. 

          Il poti folosi si la prepararea sucurilor de fructe sau de ce nu a unui cocktail natural fara adaosuri de alte chimicale sintetice. Mie de exemplu imi place ca in fiecare dimineata sa beau un pahar din suc de portocale proaspat dat plin blender cu multa pulpa si foarte dulce, fiind motorul de energie care ma activeaza zi de zi.

      Are o putere de 900 W ce poate fi canalizata in unul din cele 6 trepte disponibile impreuna cu cele 7 functii din dotare. MasterChef Gourmet te ajuta sa prepari cu usurinta torturi si alte prajituri in fiecare zi: mousse de ciocolata, fursecuri, briose. Gratie tehnologiei incorporate in tel si formei speciale, cu MasterChef Gourmet poti bate albusuri foarte pufoase si aerate.

          Spre deosebire de alte modele din aceiasi categorie de pret mi-a placut Tefal Masterchef Gourmet QB505138 si datorita multitudinii de accesorii care vor oferi cele mai bune rezultate de feliere si radere. Accesoriul razatoare include 4 conuri din inox detasabile pentru razuire fina si grosiera, feliere si razuire cartofi. Curatarea este foarte usoara datorita servirii directe.
Poti bate pana la 10 albusuri de ou, pregati aluatul pentru pana la 40 de cupcakes si 3 aluaturi mari de pizza datorita recipientului cu capacitate de 4.6 litri.

        Dupa fiecare utilizare este recomandat sa il curatat manual sau cu ajutorul unei masini de spalat vase si apoi usor sters cu o laveta pentru a indeparta astfel picaturile de apa ce ar putea intra la angrenaje. Nu este nici foarte zgomotos cu un nivel zgomot de aproximativ 70 dB.

Recomandare:

       Este solutia ideala in oricare bucatarie, un dispozitiv performant care nu te va dezamagi si nu costa nici foarte mult: Vezi oferta pret

       Profita de reducerile in curs in cel mai mare magazin online si achizitioneaza-l acum mult mai ieftin: Verifica pret actualizat