Statie de calcat Tefal Pro Express Control GV8962 pret si specificatii tehnice

  • de

        Tefal Pro Express Control GV8962 face parte din categoria produselor profesioniste din gama Pro Tefal care pe langa functiile obisnuite intalnite pe majoritatea statiilor de calcat vine si cu optiuni care au menirea de a imbunatatii procesul de calcare si anume: o talpa antiaderenta performanta cu functie de autocuratare automata, un debit abur mult mai generos generat de o presiune de pana la 6.5 atmosfere.

       Cu Tefal Pro Express Control GV8962 calcatul este practic o joaca de copii, aceasta avand puterea de a indeparta chiar si cutele cele mai dificile in doar o miscare. Cu un fier traditional acest lucru era posibil doar daca insistai de mai multe ori in acelasi loc. Deasemenea nu va mai fi nevoie sa calci rufele si pe fata si pe dos, o singura operatiune fiind suficienta.

       Elementul cheie in elementul de design al acestei statii de calcat il reprezinta talpa rezistenta Ultragliss Diffusion cu sistem automat de curatare. Aceasta asigura un flux continuu si consistent de abur pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute. Aderenta este mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori.

       Talpa Ultragliss Diffusion este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. 

       Statia de calcat Tefal Pro Express Control GV8962 este prevazuta cu un rezervor de capacitate 1.6 litri si ofera un debit de abur de 120 g/min (jet de abur 430 g/min) avand o presiune de 6.5 bar. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. 

      Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *