Statie de calcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 pret si specificatii tehnice

  • de

       Statia de calcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 este o alegere inspirata daca iti doresti un produs inovativ si eficient in ceea ce priveste rezultatele la calcat, disponibila la un pret accesibil. Felul cum te imbraci sau modul in care arata hainele pe tine spune multe lucruri despre persoana respectiva, astfel ca pentru rezultate extraordinare iti recomand statia de calcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096.

      Cu Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 calcatul este practic o joaca de copii, aceasta avand puterea de a indeparta chiar si cutele cele mai dificile in doar o miscare. Cu un fier traditional acest lucru era posibil doar daca insistai de mai multe ori in acelasi loc. Deasemenea nu va mai fi nevoie sa calci rufele si pe fata si pe dos, o singura operatiune fiind suficienta.

       Elementul cheie in elementul de design al acestei statii de calcat il reprezinta talpa rezistenta Ultragliss Diffusion. Aceasta asigura un flux continuu si consistent de abur pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute. Aderenta este mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori.

       Talpa Ultragliss Diffusion este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. 

       Statia de calcat Tefal Anti-Calc Express Compact GV7096 este prevazuta cu un rezervor de capacitate 1.6 litri si ofera un debit de abur de 100 g/min (jet de abur 120 g/min) avand o presiune de 5 bar. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. 

       Sistemul de detratare cu LED si avertizare sonora te va atentiona atunci cand fierul de calcat trebuie detratat cu generator de abur. Aceasta operatiune se executa selectand butonul cu functia „Detratare” dupa care va trebui sa asteptati alte doua minute pentru ca intreg procesul sa fie incheiat cu succes. Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *