Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462 pret si specificatii tehnice

  • de

         Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 si plita BHGI62138 sunt produse in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. 

         Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 este alegerea perfecta daca iti doresti un cuptor performant dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

        Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern, elegant, lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat, si anume otel inoxidabil. 

        Hansa BOEI68462 are urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57.5 si este astfel un cuptor incorporabil electric foarte spatios de capacitate 65 de litri. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic.

        Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii si anume: cele 10 functii de gatit independente si functia timer alaturi de care gasim si panoul electronic de actionare cu butoane de tip push-up care fac ca acest aparat sa arate exceptional.

        Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

        Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68462, 8 Functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *