Cuptor incorporabil Hansa BOEI69463 pret si specificatii tehnice

          Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69463 este o alegere inspirata daca esti in cautarea unei solutii moderne si eficiente din punct de vedere al performantelor pe care sa il folosesti la prepararea celor mai gustoase feluri de mancare, acesta fiind disponibil la un pret accesibil cu plita inclusa.

      Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern de culoare negru/inox, elegant lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat, fiind din otel inoxidabil.

      Hansa BOEI69463 are urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57.5 si este astfel un cuptor incorporabil electric foarte spatios de capacitate 66 de litri. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic.

      Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii si anume: cele 10 functii de gatit independente si functia timer alaturi de care gasim si panoul electronic de actionare cu butoane de tip push-up care fac ca acest aparat sa arate exceptional.

       Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice, acesta fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 3100 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

      Functiile din dotare intalnite sunt urmatoarele: incalzire rapida, decongelare, ventilare cu convectie etc.

      Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

        Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: butoanele cuptorului, tava de coacere, tava adanca, tava plata, ghidaje pentru tavi (ele va ajuta sa scoateti tavile mai usor indiferent de greutatea lor).

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69463, 10 functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox/Negru