Cuptor incorporabil Hansa BOEW68465 pret si specificatii tehnice

  • de

          Cuptorul incorporabil Hansa BOEW68465 si plita BHGW63111035 sunt produse in Polonia de catre producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. 

       Cuptorul incorporabil Hansa BOEW68465 este alegerea perfecta daca iti doresti un coptor performant cu control mecanic dupa licenta germana dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa se integreze perfect in bucataria ta.

        Cuptorul impreuna cu plita arata foarte bine si din punct de vedere al design-ului avand un aspect modern finisaj pe alb, elegant lucru evident si prin materialele de calitate din care este realizat.

      Hansa BOEW68465 este caracterizat de urmatoarele dimensiuni (I x L x A) (cm): 59.5 x 59.5 x 57.5, spatiul ocupat de acesta fiind unul de dimensiuni nu foarte mari. Acesta este un cuptor incorporabil electric de capacitate 66 de litri suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic de 0.79 KW/h fapt ceea ce il plaseaza in clasa A energetic.

         Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal indica diverse informatii respectiv: cele 8 functii de gatit, timer, temperatura etc. Alaturi de acesta se afla  butoanele de actionare de tip push-up care fac ca acest aparat sa arate exceptional.

        Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.

       Din meniul programabil poti selecta urmatoarele functii de gatit: incalzire rapida, decongelare, ventilare cu convectie, incalzire inferioara, incalzire superioara.

      Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. Geamul de protectie al usii de acces interior este unul rezistent termic avand pana la 3 straturi de protectie pentru un transfer termic de caldura minim.

      Alte caracteristici care trebuie mentionate sunt urmatoarele: email usor de curatat, usa cu sistem de curatare usor, pe geam sunt instructiunile pentru gatit si usa reflexiva.

      Accesoriile cuptorului sunt urmatoare: butoanele cuptorului, tava de coacere, tava adanca, tava plata, ghidaje pentru tavi (ele va ajuta sa scoateti tavile mai usor indiferent de greutatea lor).

Recomandare: 

         Analizand caracteristicile cu care este prevazut dar si faptul ca vine combinat cu plita din set iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret reducere

Cuptor incorporabil Hansa BOEW68465, 8 Functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Sticla alba

Plita incorporabila Hansa BHGW63111035, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Sticla alba

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *